Vyhledej
MeOb s. r. o. > Firmy

Restauraci Dubina v Bílé Třemešné testoval hladový Gourmetguru z Hospodářských novin. Dopadla na výbornou.

Redakce / 13.09.2016, Bílá Třemešná
Gourmetguru, který na stránkách Hospodářských novin přináší novinky z oboru gastromonie a zároveň hodnotí vybrané podniky, se zastavil v Bílé Třemešné v Restauraci Dubina. Není pochyb o tom, že ho nalákal článek na našem regionálním portále, ale obhájit si svoji práci již museli provozovatelé restaurace sami. A rozhodně obstáli!

FOTOGALERIE - Restaurace Dubina Bílá Třemešná

„Gourmetguru byl vyhládlý, takže vyzkoušel hned několik chodů. Pochutnal si na řepě s kozím sýrem, marinovaných vepřových žebrech a nakonec na palačince s pomerančovou redukcí. Chuťově byl naprosto uspokojen, o cenách regionální úrovně nemluvě. Gourmetguru tleská všem, kteří se i na vesnické úrovni snaží "kopat" za lepší gastronomii,”  popisuje „protivný host” (jak se sám Gourmetguru představuje) svůj gastronomický zážitek z Dubiny hned po pasáži věnované vyvrácení jedné gastrofámy.

My tleskáme a fandíme Dubině už dlouho. Je to ideální výletní místo za dobrým jídlem ze Dvora Králové i okolí - na kole, pěšky, autem a vlastně i … vlakem.  A co na to provozovatelé? 

„Dnes jsme se úplnou náhodou dozvěděli, že se o naší restauraci psalo v Hospodářských novinách dne 1. září 2016. Děkujeme dvěma hostům, kteří nám článek vystřihli a donesli,” předává tuto dobrou zprávou na svém facebookovém profilu Restaurace Dubina Markéta Kirschová. Jak se sama portálu Královédvorsko.cz svěřila, o návštěvě Gourmetguru z Hospodářských novin neměli vůbec ponětí a rozhodně je recenze potěšila a nastartovala novou energii. Zároveň je těší zájem ředitele Makro ČR, který se k nim chystá na osobní návštěvu, což také rozhodně není obvyklé. 

Nejbližší akce a novinky na Dubině

Již 11. října se Restaurace Dubina přidá ke Dni podnikání Makro, což strávníci poznají výjimečnými cenami: v rámci country večera budou tataráky za 125 kč (250 g), Kofola za 20 Kč (0,5 l) a Kozel za 18 Kč (0,5 l). 

Chystanou novinkou je snídaňové menu, které se v restauraci nabízí každou sobotu od 10 hod. Tyto sobotní snídaně souvisí s brzkými tréninky fotbalové přípravky, které probíhají doslova za dveřmi restaurace.

Na Dubině však nenabízejí jen dobré jídlo,  ale snaží se i o dobrou hudbu, a to hned živou. Jen pár posledních lístků za 150 Kč je volných na koncert netradičního cover bandu Pink Floyd acoustic duo, který se koná již 1. října.  

Rezervace: telefon:  773522350, 721751072, e-mail: dubina-restaurace@seznam.cz 

Čtyřhodinový jazz v podání amerického saxofonisty Davida Kangase zaplní prostory restaurace 18. listopadu. Rezervace na tento koncert již probíhá a rozhodně byste se neměli v případě zájmu dlouho rozmýšlet. Cena vstupenek je 150 Kč. 

A protože v sychravých podzimních dnech již nebude otevřena terasa, a kapacita této dobré restaurace se zmenší, je dobré si dobré jídlo dobře pojistit - třeba rezervací. To rozhodně doporučujeme na tradiční Svatomartinskou husičku a víno.

A myslet již můžete i na firemní vánoční večírky, pro které je tento rodinný prostor přímo stvořený.

Kateřina Sekyrková

PR článek

Související články
Silvestr na Dubině - speciální nabídka pro čtenáře Královédvorska
Andrej Babiš navštívil v sobotu gastronomické podniky na Královédvorsku
Dvojkoncert skupiny Pink Floyd Accoustic duo o víkendu 3 a 4. března! Restaurace Dubina není jen dobré jídlo, ale také zábava
Pronájem restaurace Dubina v Bílé Třemešné
Související odkazy
Gourmetguru v Dubině
Restaurace Dubina
 
Vaše komentáře

Přečteno 2582x
 
Kontakt

MEOB s.r.o.

Provozovatel portálů: 
www.Královédvorsko.cz
www.Jaroměřsko.cz
www.ZvičinaTV.cz

Firemní komunikace: 
- návrh reklamní kampaně
- tvorba tiskových zpráv
- komunikace s dalšími médii
- pořádání tiskových konferencí
- zpracování foto a video obsahu
- nastavení a správa sociálních sítí
- linkbuilding

Sídlo:
Čechova 1203
Dvůr Králové nad Labem
544 01 
IČO: 04095413

fcb: Královédvorsko, Jaroměřsko, ZvičinaTV

Kateřina Sekyrková
tel.: 602 308 878, email: info@kralovedvorsko.cz 
Jan Holan
tel.: 732 521 835, email: jan.holan2013@gmail.com
Kalendář akcí